RÓLAM

A későbbiekben nagyon rövid ideig ugyan, de dolgoztam rendezvényszervező, és utazási irodában is. Aztán inkább a pénzügyi terület felé fordultam, és a kislányom megszületéséig revizorként társas vállalkozások utólagos ellenőrzésével foglalkoztam a NAV Dél-budapesti Adóigazgatóságán. 2018-ban úgy döntöttem, hogy lakberendező leszek, és elvégeztem az OKJ-s képzést. 

A vállalkozói munkámat az első pillanattól üzleti mentor, és vállalkozói mesterelme csoport támogatja. 

Az otthonom fotói megjelentek az Otthonok, és Megoldások Magazinban, szakértői cikkeimmel a Pont Magazinban (Újbudai Kulturális Magazin), Online Beauty Fórum, illetve a Hazai Vendégváró Magazin hasábjain találkozhattatok. Tavaly év végén részt vettem a „What’s Next?”, turisztikai hogyan továbbról szóló szakmai kerekasztal beszélgetésben.   

Létrehoztam az első, kimondottan vidéki szálláshelyek fejlesztésével foglalkozó csoportot Facebookon, ami ma már közel ezer tagot számlál. 

Imádok utazni, felfedezni, új perspektívákat keresni, újrakeretezni. Cserébe nehezen viselem a kötöttségeket. Épp ezért volt fontos számomra, hogy olyan online vállalkozásom legyen, amin belül az időmet szabadon, rugalmasan oszthatom be, és minél több automatizmus segítse a munkámat. A folyamat során az online marketing szerelmese lettem.

Imádok gondolkodni: imádok úgy kötni össze pontokat, ahogy előttem más még nem. Szeretem a járatlan ösvényeket, teljesen lázba hoz valami új felfedezésének lehetősége.

Művészi kíváncsiságomat az absztrakt képeim festése során elégítem ki. 

Szeretet

Fény

Áramlás

Emelkedés

Szabadság

Vintage Rózsák

Halhatatlanság

Küzdelem

ÚTON

Különböző lehetőségek a folytatáshoz

Facebook

Facebook csoport

Instagram

Youtube