SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉS

tudatos szálláshelyfejlesztés_ebook_lakberendezés_online marketing_fenntartható turizmus

Szálláshelyfejlesztés ebook

Szálláshely marketing konzultáció

6 alkalmas komplex mentorálás online tervezéssel

Online kurzusok, segédanyagok

Aktuális ajánlat

tudatos szálláshelyfejlesztés_ebook_lakberendezés_online marketing_fenntartható turizmus

Tudatos szálláshelyfejlesztés ebook

Szakmai ebook lakberendezésről, online marketingről és fenntartható turizmusról vidéki szálláshely- tulajdonosoknak

A célom, hogy minél több igényes, egyedi és különleges szálláshely szülessen és minél több ember tapasztalhassa meg a vendégszeretet általuk. Az üdülés, a pihenésről és a feltöltődésről, a minőségek megéléséről szóljon. Szeretnélek támogatni abban, hogy élményt nyújts a vendégeidnek, akik e miatt rendszeresen visszavágynak majd hozzád.

Az önmagad és a vállalkozásod fejlesztésébe fektetett pénzed egy hosszú távú befektetés, ami garantáltan megtérül. Engedd meg magadnak, hogy végre értelmét leld, és élvezd is azt, amivel az ébren töltött időd legnagyobb részét töltöd! Lehetsz kezdő, vagy gyakorlott vállalkozó, a könyvben felmerülő kérdések mindenkit egyaránt érintenek, ugyanakkor mindenki részéről egyedi munkát igényelnek, hiszen különböző minőségekben vannak jelen az életünkben.

Az az ebook nem fogja helyetted elvégezni a munkát, mert ezzel elvenné a lehetőséget a sikereidtől és a saját kudarcaidból való tanulástól. De megadja számodra a közeget, ami támogat abban, hogy megteremtsd a vágyaid szerinti szálláshelyet.

Ha vágysz a fejlődésre és úgy érzed, hogy ez a te utad, ne várj tovább: vágj bele!

Szálláshely marketing – célcsoporthoz igazított lakberendezési konzultáció

A szálláshely berendezése kommunikál: az arculat, a marketing része. Erősen elhanyagolt terület, pedig az online értékesítés elterjedésével komoly versenyelőny, vagy épp hátrány lehet a nem megfelelő kommunikáció eredménye.
Az első benyomás jelentősége elvitathatatlan, és az online világban perdöntő, hogy az enteriőrfotóink megragadták-e az ideális vendégünk figyelmét, felkeltették-e az utazási vágyát, vagy sem.

A célom, hogy tudatosan foglalkozzunk, és használjuk a lakberendezésben, és annak a célcsoportunk igényeihez történő személyre szabásában rejlő lehetőséget.

A kimondottan tudatos szálláshelyfejlesztéssel foglalkozó szálláshely-tulajdonosoknak segítek megoldásokat találni mindennapi problémáikra a lakberendezés, online marketing és turizmus területeken.

A konzultáció online zajlik (Zoom-on keresztül, így kérés esetén a konzultációról felvétel készül, ami a későbbiekben bármikor visszanézhető, kijegyzetelhető), időtartama 90 perc (ami kérhető 2×45 perces blokkokban is).

29.900 Ft

6 alkalmas komplex mentorálás online tervezéssel

 

Mire elegendő 6 alkalom?

(6 x 45 perc)

 • A konzultáció során áttekinthetjük a szálláshely megjelenését mind offline (lakberendezési szempontú fejlesztési javaslatok), mind az online jelenléte tekintetében, igény szerint.
 • Akár egy-egy helyiség (összetettségtől függően) konkrét lakberendezési megtervezésére, vagy berendezett alaprajz elkészítésére, design koncepció kialakítására.
 • Ideális vendég meghatározására.
 • Brandfotózási design koncepció kidolgozására.
 • Fejlesztési sorrend meghatározására.

 

A komplex (lakberendezés, marketing, turizmus) konzultáció kinek segítség?

 • Olyan szálláshely-tulajdonosoknak (vagy leendő szálláshely-tulajdonosoknak), akik elkötelezték magukat a folyamatos fejlődés, és megújulás mellett.
 • Azoknak, akik tudják, hogy az ideális vendég igényeihez igazított berendezés, és dekoráció döntő az első benyomás kialakításában.
 • Azoknak, akik még nem biztosak abban, hogy kik is az ideális vendégeik, és mi is az a különlegesség, amit érdemes kiemelniük az értékesítés során.
 • Azoknak, akik online, saját felületeiken keresztül is értékesíteni akarják a vendégéjszakáikat.

 

 • Azoknak, akik kiegészítő termékekkel, szolgáltatásokkal szeretnék növelni a kosárértéket, olyan pluszt szeretnének adni a vendégeiknek, amiért örömmel fizetnek többet.
 • Azoknak, akiknek fontos, hogy visszatérő vendégeik legyenek.
 • Azoknak, akik szeretnének izgalmas, beszélő, vágykeltő fotókat a szálláshelyeikről.
 • Azoknak, akik szeretik átlátni a teljes képet, és döntéseiket ez alapján meghozni.

A konzultáció online zajlik (Zoom-on keresztül, így kérés esetén a konzultációról felvétel készül, ami a későbbiekben bármikor visszanézhető, kijegyzetelhető)

Időtartama 6 x 45 perc.

79.900 Ft

Online Kurzusok

Segítek berendezni a szálláshelyed! – videókurzus

 

Ez a videókurzus lakberendezési tippekkel, ötletekkel, szabályszerűségekkel, gyakorlatias tanácsokkal kíván neked segíteni abban, hogy hogyan alkoss egyedit!

Ne felejtsd el, ez egy befektetés, ami sokszorosan fog megtérülni számodra!

Neked való ez a kurzus, ha befejezetlennek érzed a szálláshelyedet, ha fogalmad sincs, hogy hogyan dobhatnád fel, ha nem tudsz egyetlen látványos dolgot sem kiemelni, ha azt érzed, hogy hiányzik a gondos házi gazda utolsó simítása.

Akkor is neked való ez a kurzus, ha még egyetlen vendégértékelésben sem kaptál dicséretet az egyedi berendezésre, a kellemes atmoszférára.

Gondold csak végig, mennyit költöttél már el eddig is dekorációra, ami aztán mégsem hozta azt a hatást, amit vártál tőle!

 

 

A videókurzus 8 videót tartalmaz:

 1. videó: Lakberendezői szemléletmód I. (6:43)
 2. videó: Lakberendezői szemléletmód II. (14:06)
 3. videó: Design koncepció kidolgozása (9:15)
 4. videó: A tervezést segítő ingyenes szoftverek (9:40)
 5. videó: Egységesség megteremtése (10:24)
 6. videó: Alkoss egyedit! (8:54)
 7. videó: Újrahasznosítás (10:57)
 8. videó: Légy bátor! (7:30)

A haladásodat pedig egy 10 oldalas (pdf formátumú) Kurzus Napló segíti.

A videókurzusra teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok!

Amennyiben végignézed a videókat, kitöltöd a Kurzus Naplót és ezek után azt érzed, hogy ez számodra nem volt segítség, csak írsz egy emailt a véleményeddel és én kérdés nélkül visszafizetem a teljes összeget!

Rendeld meg, és lássunk is hozzá!

 

Most hozzájuthatsz 9 800 Ft-ért!

Igyekeztem nagyon gyakorlatias, könnyen használható segítséget adni.

¬ Kapsz konkrét tartalomötleteket, mert néha csak ennyi hiányzik.

¬ Kapsz nyitó mondatokat, mert sokaknál az „üres lap” szindróma okozza az elakadást.

¬ Kapsz sablonötleteket, mert van, akit a képi megjelenés egységességének hiánya akadályoz.

Ez a segédlet egy 9 oldal terjedelmű pdf dokumentumból, és egy 10 perces videóból áll, ára 3.500 Ft.

Rendeld meg most!

A 100%-os elégedettségi garanciám természetesen él! Ha nem vagy megelégedve az összeállított anyag minőségével, visszakapod a vételárát. Semmi kockázat a részedről! Kattints, és rendeld meg!

 

AKTUÁLIS AJÁNLAT

A bontás nélküli felújításban rejlő lehetőségek kiaknázása konzultáció.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bontás nélküli felújítás, aminek előnyeit leginkább nyaralók régi, de jó állapotú fürdőszobáinak átalakítása során, belvárosi lakásfelújítások esetén, ahol a sitt elszállítás nehézkes, vagy olyan rövid, illetve hosszú távú kiadásra szánt ingatlanok felújítása során élvezhetjük, ahol fontos a megfelelő ár-érték arány kialakítása.

– Elkészítem a design koncepciót (színek, stílus meghatározása a megrendelő igényei szerint),
– Felszerkesztem az alaprajzot az előzetesen bekért méretezett alaprajz (építészeti, vagy kézi) szerint,
– Megtervezem a design koncepció mentén az indokolt helyiségeket (ezen maximum 2x-3x szoktunk módosítani, de közben úgyis folyamatosan egyeztetünk).
– Falnézeteket, bútorterveket, látványterveket készítek.
– Kérés szerint üzleteket, asztalost, kivitelezőt ajánlok konyhabútor, és csempefestéshez, illetve vállalok közös vásárlást is (ennek díja 10 000 Ft megkezdett óránként).

Konzultáció: 20. 000 Ft/óra

Tervezés: 8.500 – 10.000 Ft/m2